Веселі перегони "Наші хлопці це зможуть" - цікаве захоплююче видовище, змагання між хлопцями організувала класний керівник 9 класу Призва Галина Павлівна.

А зараз від команди визиваємо по одному хлопцю. Для наступного конкурсу їм треба обрати дівчину і привести її сюди . Наші хлопці будуть змагатися в силі, і як нагороду за це від своєї дівчини отримають квітку.( хлопці стають спиною один до одного, на них надівають гімнастичний обруч, який вони підтримують руками нарівні поясу. Напроти кожного хлопця за 5 кроків стає дівчина. За командою хлопці починають рухатися назустріч дівчатам. Виграє той , хто перетягне суперника, підійде до своєї дівчини і вона приколе йому на сорочку квітку.

Сьогодні справжніх хлопців свято, а в нашій школі їх багато% сміливих, веселих і дружніх, кмітливих, шляхетних і мужніх. Хто сказав, що справжні хлопці лиш в казках існують? Хто сказав, що в нашій школі дівчата сумують? Якщо є такі розмови, ми відповідаємо: "Кращих хлопців й веселіших за наших не знаємо".

/Files/images/DSCN3445.JPGВлаштуємо веселі перегони «Наші хлопці це зможуть», у яких візьмуть участь дві команди. Ну а ми будемо вболівати і аплодисментами їм допомагати
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.